Full body workout

EMS – ce e, cum e si de ce as vrea ?

Utilizand echipamente Miha Bodytec – corporatie germana lidera in domeniu electrostimularii musculare active, generam si transmitem impulsurile electrice necesare stimularii contractiilor muschilor corpului.Aceste aparate sunt concepute sa foloseasca acelasi tip de impulsuri pe care le genereaza creierul uman pentru a comanda in mod natural aceste contractii.
La HIGH CLASS STUDIO fiecare sedinta se desfasoara sub stricta supraveghere si coordonare a unui antrenor calificat sa foloseasca acest tip de tehnologie.Clientul se echipeaza cu un costum special, peste care se ataseaza o serie de electrozi la brate, fesieri si picioare, precum si o vesta ce incorporeaza electrozi pentru piept, abdomen, si zona de spate. Conexiunea se face apoi la aparatul Miha Bodytec pentru a incepe.
Antrenorul activeze pe rand fiecare grupa musculara, crescand treptat intensitatea impulsurilor ce determina contractiile, personalizat pentru fiecare client in parte in functie de conditia fizica a acestuia, tonusul muscular si obiectivele urmarite. In tot acest timp, antrenorul explica si exemplifica miscarile ce trebuiesc executate, le corecteaza daca e cazul, urmareste starea generala a clientului si il motiveaza.
Aparatul functioneaza dupa tiparul impusl/pauza/impuls. Exercitiile se executa in perioada de impuls, pe cea de pauza relaxand si respirand.

Caracteristicile antrenamentului

Acesta dureaza 20 de minute, timp in care se antreneaza aproximativ 90% dintre muschii corpului, generand contractii musculare cu o frecventa de 85 de contractii … pe secunda.Esential pentru sanatate e faptul ca tot antrenamentul se desfasoara fara a supra-solicita in nici un fel articulatiile si ligamentele, evitand in acest fel orice risc de accidentare.

Beneficii

Acest tip de antrenament a fost conceput initial ca procedura medicala, ajutand persoanele cu probleme musculare, dureri de spate, ligamente sau articulatii deteriorate, recuperarea dupa diverse interventii.Din cauza costurilor ridicate ale aparatelor si a echipametelor folosite, dar datorita rezultatelor sale deosebite, el a ajuns sa fie adoptat de marile centre sportive, ajutand atleti de performanta sa isi potenteze forma fizica si sa obtina rezultate valoroase. Pentru ca functioneaza si pentru ca ne place tehnologia, am decis sa ne alaturam celor care ofera acest tip de antrenament si acum va putem oferi posibilitatea sa va antrenati folosind aparate si echipamente produse de liderul din acest domeniu.
Prin acest tip de antrenament reusim sa obtinem pentru clientii nostrii atat ameliorarea problemelor de sanatate cat si beneficii estetice constand de exemplu in scaderea in greutate, ameliorarea celulitei, refacerea dupa sarcina sau tonifierea musculara.Cu un singur antrenament pe saptamana puteti reusi arderea a pana la 500 de calorii.Va invitam sa vizionati un scurt reportaj realizat de o televiziune independenta in Statele Unite pe acest subiect. Nu spunem “crede si nu cerceta”, spunem programati o sedinta start, incercati, vedeti cum “se simte” si decideti.


SANDRA @HIGH CLASS STUDIO

Comments are closed.