Sala de sport

Slabeste controlat

HIGH CLASS STUDIO

Clientii nostrii au ales un mod eficient si inteligent de satisfacere a unor nevoi. Pentru ca intensitatea activitatii intelectuale este invers proportionala cu intensitatea activitatii fizice, corpul are de suferit.

Nu dormim in sala de sport. Antrenamentul nostru este scurt si intens.  Dupa 3 sedinte, nu vor trece de la XXl la S, ci vor fi rasplatiti prin conditie fizica si tonus muscular ridicat, forme potentate si frumos definite dar si ameliorarea celulitei.

Slabeste controlat sau combate durerile de spate de cele mai multe ori asociate muncii de birou, cu indrumarea si coordonarea unui antrenor pesonal. Daca va regasiti in toate acestea, va asteptam si suntem siguri ca va putem ajuta!

20 de minute pe saptamana

HIGH CLASS STUDIO

Timpul este important pentru clientii nostrii. Folosind tehnologia, am redus durata unui antrenament la 20 de minute.

Poate obisnuiti sa efectuati alte tipuri de exercitii si ati alocat mai mult din timpul dumneavoastra. Daca e asa, puteti incerca dupa antrenament o sedinta de reglare a metabolismului.

Antrenorii nostrii pot sa va impartaseasca din experienta lor nutritionala. Pentru noi, sala de sport, dieta sau hidratarea nu reprezinta scopuri in sine. Sunt moduri de a ne conserva sanatatea, de a ne tonifia corpul, moduri eficiente prin care organismul tau nu slabeste ci reduce tesutul adipos.

Amelioreaza celulita sau combate durerile de spate. Intr-un cuvant, calea prin care ne atingem scopul. Mentinerea sanatatii, a formei fizice si psihice

STORY

Member Stories

TESTIMONIALS

* * * * *
1939879_10203668792514758_834701348337347142_n

,,

,,

Patricia Krajcsik

E perfect pentru cei care isi doresc sa isi lucreze corpul dar au programul incarcat. Rezultatele se vad imediat si sunt de lunga durata iar antrenorul se ocupa in exclusivitate de tine.
Ma bucur tare mult ca v-am gasit 😃
* * * * *
45327432_2249813958425324_5941237022290083840_n

,,

,,

Anda Luca

Eficiență și profesionalism sunt cuvintele care definesc High Class Studio.
Un antrenament intens de doar 20 de minute pe săptămâna e tot ce ai nevoie.
Antrenamentul este conceput special pentru nevoile tale, oferind rezultate vizibile in timp record.
De departe cea mai buna varianta pentru a fii in forma! Recomand cu încredere!

Orice calatorie incepe cu primul pas

Impreuna@HIGH CLASS STUDIO

WIN